Roligt och dessutom en riktigt bra extra inkomst 2023?

Det enda du behöver är en smartphone

Ta nu chansen att få vägledning i hur du enkelt flippar bil. Ladda ner e-boken GRATIS nu, så att du också kan komma igång!

Vi skickar dig e-boken digitalt via e-post och samtidigt får du bilflippkalkylatorn skickad till din mobil via SMSUndvik att förlora pengar på bilar

Efter år av engagemang och experimenterande har vi som en framgångsrik och erfaren bilhandlare avslöjat hemligheten bakom snabba framgångar med att köpa och sälja bilar med vinst.

Förutom vår expertis inom onlinekonsultation och utbildning är vi glada över att dela denna beprövade formel med andra hungriga entreprenörer. Följ med oss ​​när vi ger oss ut på denna lönsamma satsning och uppnår ekonomisk framgång tillsammans.

Hoppas du är redo, 2023 är året!Hur kan vi hjälpa dig?

Vi kommer att lära dig allt du behöver veta genom vår expertis, löpande support och resultat. Låt oss guida dig genom processen med våra 3 steg till framgång.

Steg 1

Bilflipping förklaras

Detta steg kommer att täcka grunderna för bilvändning, inklusive en översikt över processen, de potentiella vinster som kan göras och de risker som är involverade. Det kommer också att ge en detaljerad förklaring av de tekniker och strategier vi använder för att framgångsrikt köpa och sälja bilar med vinst, inklusive marknadsundersökningar, förhandlingar och prissättningsstrategier.

Steg 2

Hur man hittar
rätt bil

I det här steget kommer vi att lära oss hur man identifierar de bästa bilarna, som kan vändas med vinst. Vi kommer att täcka nyckelfaktorerna att tänka på när man utvärderar en bil, inklusive märke och modell, skick, körsträcka och efterfrågan på marknaden. Dessutom kommer vi att ge vägledning om hur man hittar bilar att vända.

Steg 3

Hur man tjänar pengar på 1-2-3

I det här steget kommer vi att fokusera på den viktigaste aspekten av bilvändning: att maximera vinsten. Vi kommer att täcka strategier för prissättning och försäljning av bilar, inklusive hur man sätter ett konkurrenskraftigt pris, hur man skapar effektiva försäljningslistor och hur man förhandlar med köpare. Vi kommer också att ge tips och tekniker för att hantera utgifter, såsom transport- och lagringskostnader, för att säkerställa att du kan maximera din vinst.

Vi har bra samarbetspartners som gör processen att köpa och sälja bil lite enklare. Vi delar dem gärna med dig. Vi är också stolta över att kunna erbjuda våra studenter goda finansieringsmöjligheter genom våra utvalda partners.
Lär dig hur du vänder bilar för vinst. Ladda ner nu och kom igång idag!

Få hemligheterna bakom framgång med bilvändning med vår gratis e-bokVanliga frågor


Vad får jag?

En komplett, verklighetsorienterad onlineutbildning. Den är uppdelad i 9 moduler som du guidas och coachas igenom med intensiv mentorskap varje vecka. Vi erbjuder en mycket effektiv metod som gör att du kan börja köpa och sälja bilar på kort tid. Du har tillgång till ämnesmaterialet under ett helt år.

Kan jag betala delvis?

Jo det kan du! Du kan välja att dela upp betalningen på upp till 36 månader.

Var sker undervisningen?

Undervisningen är online. Det betyder att du kan vara var som helst i världen. Även hemma i ditt eget vardagsrum.

Får jag studiepoäng?

Nej. För det här är en privat och självfinansierad satsning som inte ingår i offentliga system. Då skulle det bli mycket dyrare, krångligt och mindre effektivt. Vi har valt att satsa på maximalt användbart innehåll och lägsta pris för dig. Du behöver inte heller studiepoäng för att starta upp och göra det briljant på att vända bilar. Här får du reda på allt du behöver från A till Ö.

Vem är utbildningen till för?

För dig som vill spara pengar på en bil, så att du kan köra runt i "fri bil" under en längre tid. För den som vill få lite extra inkomst, genom att köpa och sälja bilar om året för en snabb vinst. För dig som vill bli en professionell bilhandlare, som oss.

Varför skapade du utbildningen?

För det här var något som inte fanns på marknaden tidigare! Tänk dig när det finns så många bilhandlare där ute som köper och säljer bilar VARJE dag. Och för att du har en bildröm som vi vet kan gå i uppfyllelse. Detta är den enda utbildningen på marknaden som går specifikt på den information som bilindustrin har hållit gömd under alla dessa år. Våra studenter vänder bilar från första månaden!

Hur länge har jag tillgång?

Du har tillgång till utbildningsmaterialet under ett helt år, så du har gott om tid att gå igenom allt tillsammans. Varje vecka finns det en LIVE Q&A för hjälp och svar på allt du kan undra över. Alla livesändningar spelas också in, så du kan se dem igen när du vill.

Hur mycket kostar det?

Din investering är från 9 700-49 700 NOK momsfri. Det beror på vilket paket som passar dig bäst. Beloppet kan delas från endast 599 NOK per månad. Läs mer om våra linjer och priser her.

När börjar utbildningen?

Vårakademin är igång men det går fortfarande bra att vara med. Vi väljer ut studenter för antagning dagligen. Välkommen!

Hur fungerar det?

Du får 9 moduler med nyttigt och inspirerande ämne fördelat på kort tid. Du får delta i livewebinarier och frågestunder med våra mentorer. Du kan skicka in annonser, idéer och frågor ett antal gånger och få hjälp med allt du undrar över (se undervisningsupplägget). Kort sagt, du får allt du behöver för att starta en professionell karriär inom att köpa och sälja bilar. Här och nu!


Därför är detta tidernas möjlighet


Du kan få en ny karriär som bilhandlare på nolltid - branschens första, enda och snabbaste sätt att tjäna pengar på att köpa och sälja bilar

Du behöver ingen tidigare utbildning eller erfarenhet av bilar. Det kommer att hålla länge om du älskar bilar och har talang för det. Vi lär dig absolut allt du behöver veta, från A till Ö. Och vi håller din hand hela vägen.

Du kommer att ingå i en stor, hjälpsam och skicklig gemenskap av likasinnade som har det riktigt bra, över hela landet. Välkommen till oss!

Vi ger dig tillgång till professionell LIVE mentorshjälp varje vecka, förutom att du kan repetera ämnesmaterialet under ett helt år. Du har därför gott om tid att ta det i din egen takt, vid sidan av jobbet och familjen eller något annat du sysslar med.

Våra erfarna och skickliga experter från branschen har 20+ års erfarenhet av bilar. .


Vi bygger också det självförtroende du behöver för att faktiskt kasta dig in i det. Hitta en bil, få tag i kapital och sälj vidare med vinst inom kort tid. Vi VET att du kan få din första bil såld mycket snart. Föreställ dig den känslan!


Hils på en del av Bilflipp familien!

Kom igang i dag du også, slik at du kan bli en del av gjengen073 666 68 64
*§ 8. Informationsskyldighet innan avtal ingås Det finns en ångerrätt och en standardiserad blankett för utnyttjande av ångerrätten (ångerblankett), samt villkor, tidsfrister och rutiner för utnyttjande av ångerrätten jfr 20 § första och andra styckena.

Powered By ClickFunnels.com